Editura Hoffman foloseste cookies. Continuarea navigării presupune acordul dumneavoastră conform termenilor și condițiilor.

Viitorul a trecut pe aici

Viitorul a trecut pe aici - Emil Lungeanu
Emil Lungeanu
Editura: Hoffman
Format: 13 x 20
Număr pagini: 386
ISBN: 978-606-46-0926-7
Anul apariției: 2020
Disponibilitate: În stoc
36,00 Lei Fără TVA: 34,29 Lei
Cant: Adaugă în coş

Coperta

Sorin Ilfoveanu, WEB

„Simbolistică inconfundabilă, criptată în semne primitive, din matricea subconştientă, de moştenire arhaică, ridicată în vibraţie profundă de modelul icoanei bizantine. Desen şi pictură într-o libertate de expresie mistuitoare prin sugestie şi transfer de mistic.”

„O să regăsiţi aici toată acea tensiune pe care Dan Brown o pune în Codul lui Da Vinci şi în Simbolul pierdut... Romanul, strălucit documentat, este de o densitate incredibilă – de fapt, una dintre mizele senzaţionalului din acest roman e tocmai această informaţie adusă din varii surse colportate, este un roman de colportaj în înţelesul pe care specialiştii germani în teoria literaturii îl dau cuvântului... Viitorul a trecut pe aici e un titlu care ar trebui să facă glorie autorului, iar eu nu fac decât să pledez pentru cauza unui scriitor ce ar merita să fie în elita autorilor de cărţi de senzaţie din literatura română.”  (Radu Voinescu)

   „Până acum, singurul scriitor căruia i-am făcut serviciul de a afirma public că poate interesa Europa occidentală e Nicolae Breban. Nu mi-a mai dat altcineva un sentiment atât de puternic cum îmi dă domnul Emil Lungeanu... Omul este un autor european. Un enciclopedist în sensul înalt al cuvântului, un mânuitor de idei, de contexte intelectuale de primâ mână, cu un umor suveran şi cu o foarte mare ştiinţă a fluidităţii frazei, un stilist redutabil (...) Salut astăzi un foarte mare autor, îl felicit şi cred că trebuie să salutăm cu toţii o mare şansă pentru literatura română de azi.”  (Henri Zalis) 

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta:Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rea           Bună

Introduceţi codul din imagine:Loading...