Editura Hoffman foloseste cookies. Continuarea navigării presupune acordul dumneavoastră conform termenilor și condițiilor.

Teatru

Teatru - Emil Lungeanu
Emil Lungeanu
Editura: Hoffman
Format: 13 x 20
Număr pagini: 402
ISBN: 978-606-46-0925-0
Anul apariției: 2020
Disponibilitate: În stoc
36,00 Lei Fără TVA: 34,29 Lei
Cant: Adaugă în coş

Coperta

Sorin Ilfoveanu, WEB

„Simbolistică inconfundabilă, criptată în semne primitive, din matricea subconştientă, de moştenire arhaică, ridicată în vibraţie profundă de modelul icoanei bizantine. Desen şi pictură într-o libertate de expresie mistuitoare prin sugestie şi transfer de mistic.”

   „Cea mai bună dintre comediile adunate în volume este Moarte în cinci mutări, în care sunt duse cel mai sus calităţile dramaturgului : replica fluentă, ironia fină, suspansul şi inventivitatea în conducerea acţiunii. Prin această scurtă piesă, foarte teatrală, plină de acţiune, Emil Lungeanu se arată un specialist al loviturilor de teatru. Intriga e inedită şi rezolvarea cu totul neaşteptată. Unde mai pui că e şi o piesă de actualitate despre războiul secret al grupărilor din Afganistan care utilizează drept acoperire jocul de şah... Emil Lungeanu e un virtuoz al farsei.”  (Horia Gârbea)

   „Secvenţele sunt atât de bine scrise şi atât de bine rezolvate din punct de vedere lexical, încât nu se mai vede pragul care depăşeşte fotografia după realitate.”  (Mircea Ghiţulescu)

  „Are stofă de Bernard Shaw... Regizorii trebuie să-l joace! Scriitorul e complet şi parabolic, oferind cititorilor şi exegeţilor surprize literare (teatrale) de maximă originalitate.” (Dinu Grigorescu)

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta:Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rea           Bună

Introduceţi codul din imagine:Loading...