Editura Hoffman foloseste cookies. Continuarea navigării presupune acordul dumneavoastră conform termenilor și condițiilor.

Jurnalul lui Henry Wilde

Jurnalul lui Henry Wilde - Emil Lungeanu
Emil Lungeanu
Editura: Hoffman
Format: 13 x 20
Număr pagini: 148
ISBN: 978-606-46-0927-4
Anul apariției: 2020
Disponibilitate: În stoc
18,00 Lei Fără TVA: 17,14 Lei
Cant: Adaugă în coş

Coperta

Sorin Ilfoveanu, WEB

„Simbolistică inconfundabilă, criptată în semne primitive, din matricea subconştientă, de moştenire arhaică, ridicată în vibraţie profundă de modelul icoanei bizantine. Desen şi pictură într-o libertate de expresie mistuitoare prin sugestie şi transfer de mistic.”

 „Un roman atipic – şi tocmai de aceea fermecător. Un roman despre Titanic, acum, când se împlinesc o sută de ani de la scufundarea cea mai celebră din toate timpurile.”  (Mihail Gălăţanu)

  „Limbajul caracteristic, întrebuinţarea precisă şi simplă a noţiunilor de navigaţie, arhitectura navei corect şi inteligent descrisă, toate îl transportă pe cititor în atmosfera autentică a unei călătorii transatlantice, iar realismul tragediei naufragiului din perspectiva mărturiei eroului rămâne memorabil.” (Cpt. c-dor r. Vasile Topalu)

   „Am citit şi am trăit Jurnalul lui Henry Wilde ca şi cum eram la navă, parte din echipaj; o carte pe care Academia Navală din România ar face foarte bine să o constituie ca pe un curs pentru tinerii studenţi ce se pregătesc să devină ofiţeri de punte.” (Puiu Nicola)

   „Un film bine făcut după scenariul lui Emil Lungeanu ar avea încasări serioase, chiar dacă nu atâtea câte a avut povestea siropoasă a filmului omonim cu transatlanticul, dar suspansul ar fi mai mare... Romanul reuşit al lui Emil Lungeanu a avut o circulaţie prea restrânsă şi cred că ar trebui reeditat, în condiţii care să-i asigure răspândirea pe care o merită.”  (Horia Gârbea)

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta:Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rea           Bună

Introduceţi codul din imagine:Loading...