Editura Hoffman foloseste cookies. Continuarea navigării presupune acordul dumneavoastră conform termenilor și condițiilor.

Enigma

Enigma - Emil Lungeanu
Emil Lungeanu
Editura: Hoffman
Format: 13 x 20
Număr pagini: 342
ISBN: 978-606-46-0896-3
Anul apariției: 2020
Disponibilitate: În stoc
36,00 Lei Fără TVA: 34,29 Lei
Cant: Adaugă în coş

Coperta

Sorin Ilfoveanu, WEB

„Simbolistică inconfundabilă, criptată în semne primitive, din matricea subconştientă, de moştenire arhaică, ridicată în vibraţie profundă de modelul icoanei bizantine. Desen şi pictură într-o libertate de expresie mistuitoare prin sugestie şi transfer de mistic.”

Enigma se prezintă ca un roman complex, cu subterane textuale şi cu psihologii abisale, cu suspans şi cu întreţeseri de motive care îl pun, într-un fel, la încercare pe cititorul versat, iar celui dornic de senzaţional îi oferă din belşug prilejuri de jubilaţie... Din opt litere, Emil Lungeanu a construit, aşadar, o poveste întreagă, aşa cum, într-o carte cunoscută, Martin Rees pune la baza funcţionării Universului <doar şase numere>... un regal pentru degustătorii pretenţioşi de astfel de literatură.”  (Radu Voinescu)

„Extraordinar enciclopedismul romanului... Enigma, misterul raportului dintre scriitor şi scrisul său, este ceea ce-i prilejuieşte romancierului pagini de înaltă estetică.”  (Ion Dodu Bălan)

„Pagini care l-ar încânta negreşit pe Umberto Eco... Un text magistral, pe câteva nivele, comunicând – ca şi cuvintele încrucişate – pe verticală şi orizontală, dar mai cu seamă în profunzime şi sublim.”  (Emilian Galaicu-Păun)

„Cu stiloul şi-a înţepat vena şi a umplut cu sânge rezervorul. A început să scrie dramaticul roman cu sângele propriu.” (Lucian Gruia)

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta:Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rea           Bună

Introduceţi codul din imagine:Loading...