Editura Hoffman foloseste cookies. Continuarea navigării presupune acordul dumneavoastră conform termenilor și condițiilor.

Ursula

Ursula - Nicolae-Florentin Petrisor
Nicolae-Florentin Petrisor
Format: 13 x 20
Număr pagini: 74
ISBN: 978-606-46-0822-2
Anul apariției: 2020
Disponibilitate: În stoc
20,00 Lei Fără TVA: 19,05 Lei
Cant: Adaugă în coş

URSULA este povestea elucubrantă a unei tinere femei care își recâștigă libertatea prin divorț. Viaţa Ursulei nu este perfectă. Ea se simte afectată de un divorţ recent şi se străduieşte din răsputeri să-şi depăşească cumva condiţia. Încearcă o autopsihoterapie pentru care găsește oportunitatea, mult aşteptată, în casa ei, la întoarcerea de la serviciu. Din această clipă, Ursula se modifică radical, de la femeia ostracizată de soţ, la aprigă apărătoare a lumii, manifestând pe parcurs un spirit de observaţie ascuţit, o vervă copleşitoare care, uneori, se manifestă prin sarcasm.

Ursula se transformă într-o femeie totală care se pronunţă vehement pe multe subiecte contemporane.

Romanul Ursula trebuie citit de toate femeile care vor să devină puternice.

Fragment Ursula

Mă gândeam că de vrei să mori frumos, trebuie să te antrenezi mai întâi. Singurul impediment e să nu-ţi iasă vreodată la antrenament vreun exerciţiu perfect. Atunci ratezi şi te duci pe copcă. Asta performam zilnic. Un exerciţiu diurn. Cum să mor frumos. De fapt, este obiectul muncii multor generaţii de filozofi care n-au reuşit să fie un model pentru omenire, încât s-au stins solitari în regrete eterne. (fragment Ursula)

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta:Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rea           Bună

Introduceţi codul din imagine:Loading...