Editura Hoffman foloseste cookies. Continuarea navigării presupune acordul dumneavoastră conform termenilor și condițiilor.

Umbra care palmuia trecatorii - Nicolae-Florentin Petrisor

Umbra care palmuia trecatorii - Nicolae-Florentin Petrisor
Nicolae-Florentin Petrisor
Format: 13 x 20
Număr pagini: 170
ISBN: 978-606-46-0689-1
Anul apariției: 2019
Disponibilitate: În stoc
25,00 Lei Fără TVA: 23,81 Lei
Cant: Adaugă în coş

Reîntâlnirea cu fosta iubita (acum, căsătorită!) şi cererea ei de a o transforma într-o „ văduvă tânără”. Intruziune în destine excepţionale sau comune din lumea virtuală, în timpul căutărilor febrile pe Facebook pentru a afla o metodă de a ucide.

În acest periplu, se izbeşte de alte suflete, traieşte odată cu ele o bucată din existenţa lor. Umbra îi urmăreşte pe toţi şi poate fi orice, o entitate din alt tărâm sau conştiinţa fiecăruia.

Romanul are aspectul de mixtură stilistică în care se contopesc chiar specii şi subspecii literare distincte, de la naraţiune la pagina de jurnal sau chiar la citatul din Biblie, devenit de mare actualitate: Să nu vă faceţi tăieturi în carne pentru un suflet mort şi să nu vă faceţi niciun tatuaj. Alături de destine exemplare sunt integrate anecdote, lucruri sentimentale sau pitoreşti care dau vioiciune textului, dovedind că autorul deţine o ştiinţă exactă a narativităţii. (Aureliu Goci)

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta:Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rea           Bună

Introduceţi codul din imagine:Loading...