Editura Hoffman foloseste cookies. Continuarea navigării presupune acordul dumneavoastră conform termenilor și condițiilor.

Teatru - Octavian Goga - Octavian Goga

Teatru - Octavian Goga - Octavian Goga

Coperta

Iurie Cojocaru

„Cărțile deschise ale artistului Iurie Cojocaru ne îmbie la spargerea barierelor mentale, la depășirea zonei noastre de confort, la un exercițiu de imaginație...implicit la creștere. Creșterea presupune transformare, iar rodul ei este extinderea sufletului.”

Web: Cadouri

Octavian Goga
Format: 13 x 20
Număr pagini: 280
ISBN: 978-606-46-0057-8
Anul apariției: 2018
Disponibilitate: În stoc
24,00 Lei Fără TVA: 22,86 Lei
Cant: Adaugă în coş

   Rar s ar putea găsi în cadrele literaturii noastre o vocaţie mai precis exprimată chiar de la început, o activitate mai consecventă şi o operă mai realizată în limite trase dinainte, ca vocaţia, activitatea şi opera bardului ardelean.

   La o vârstă în care scriitorii se caută încă, el s-a afirmat cu o siguranţă nedezminţită de nimic apoi; Ia o vârstă în care poeţii nu se văd decât pe dânşii, el s-a considerat de la primul vers ca o expresie a unei colectivităţi şi şi-a fixat o misiune socială. Caracteristică şi impresionantă prin energia neşovăitoare a tonului, această convingere mesianică se identifică cu întreaga mişcare de redeşteptare a energiei naţionale de la începutul veacului nostru.

E. LOVINESCU

CUPRINS

  • Domnul Notar
  • Meşterul Manole
  • Fruntașul
Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta:Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rea           Bună

Introduceţi codul din imagine:Loading...