Editura Hoffman foloseste cookies. Continuarea navigării presupune acordul dumneavoastră conform termenilor și condițiilor.

Intamplari cu scriitori - Mircea Micu

Intamplari cu scriitori - Mircea Micu
Mircea Micu
Format: 13 x 20
Număr pagini: 198
ISBN: 978-606-46-0369-2
Anul apariției: 2018
Disponibilitate: În stoc
18,00 Lei Fără TVA: 17,14 Lei
Cant: Adaugă în coş

Autorul acestor rânduri şi al celor ce vor urma declară celor interesaţi, cu mâna pe inimă, că nu este afiliat la nicio grupare literară (în cazul în care ele ar exista!), deci nu este nici barbist, nici fănuşist, nici predist, nici jebelenist, nu este decât un simplu muritor căruia îi place să repete: „eu sunt ce n-am fost niciodată şi-un sfert din ce era să fiu!”
Iubesc scriitorii, îmi place să ştiu că ei există, nu-mi place să cred că aş putea exista fără eU nu-mi pasă dacă cutare m-a bârfit şi a zis că n-am talent. Nu-mi pasă nici dacă altul m-a lăudat şi a zis că am talent!
Vorba unui critic profilat pe literatură universală: „Micu ăsta scrie de toate şi scrie bine. De asta cred eu că nu are niciun pic de talent!”
Iată un argument de care va trebui să ţin seama în viitor...
Întâmplările din ţeastă carte sunt sută la sută adevărate, mai puţin cea în care vorba de Adrian Beldeanu şi pe care mi-a comunicat-o în scris un confrate al cărui nume prefer să-l trec sub tăcere.
Cine nu crede că s-au petrecut aievea n-are decât să întrebe pe cei vizaţi.
Mi-au interzis categoric să scriu despre ei, sau să-i pomenesc măcar, următorii scriitori: Marin Sorescu, Adrian Păunescu, Laurenţiu Fulga, Pan Izverna şi D.R. Popescu.
Au insistat în mod deosebit să fie popularizaţi numeroşi confraţi din provincie care mi-au trimis, gata scrise, „întâmplările” traversate. Din păcate nu le-am putut include în prezentul volum, fiind scrise (nu ştiu din ce motive) în dialecte regionale.
Anunţ pe această cale că n-am considerat oportun să public toate paginile scrise (cu haz sau fără haz) din mai multe motive.
Unul din motive ar fi acela că nu orice e scris se poate şi publica şi nu tot ce s-a publicat înseamnă că a fost cândva scris.
Declar, de asemenea, că dialogurile, descrierile de natură, sau descrierile fără natură îmi aparţin cu exclusivitate. Cele care nu-mi aparţin le-am pus în ghilimele.
Am consultat în această privinţă o serie de materiale bibliografice, precum şi un jurist care m-a asigurat că nu sunt pasibil de a fi dat în judecată decât post-mortem...

Mircea MICU

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta:Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rea           Bună

Introduceţi codul din imagine:Loading...