Editura Hoffman foloseste cookies. Continuarea navigării presupune acordul dumneavoastră conform termenilor și condițiilor.

In camp deschis

In camp deschis

Această carte este comercializată de autor

Pentru livrări, reduceri suplimentare, cost transport, informații despre carte, vă rugăm să îl contactați pe domnul Răzvan Georgescu la adresa de email: piatraion99@yahoo.com sau la telefon: 0722.984.344

Georgescu Razvan
Format: 13 x 20
Număr pagini: 61
ISBN: 978-606-46-0714-0
Anul apariției: 2019
Disponibilitate: În stoc
12,60 Lei Fără TVA: 12,00 Lei
Cant: Adaugă în coş

M-am născut în 2001 pe malul Dunării și pot spune că de mic copil am avut o pasiune incurabilă pentru superlativ. În mecanismul de funcționare al lumii pe care o percepeam ca și copil, eu, eram cea mai mare rotiță, cea mai importantă și cea care se învârtea cel mai repede.

A fot nevoie de câtva timp pentru a mă maturiza și a înțelege că: în realitate lumea e departe de a fi un mecanism complex care se învârte după un soi de reguli pe care le-aș putea înțelege, ci că mai degrabă lumea e un haos absolut în care din când în când doi oameni se iubesc.

După cum vă puteți da seama, nici percepția că eu sunt cea mai importantă rotiță nu a putut rămâe nealterată. Adică dacă întreaga lume e un haos, nu cumva sunt și eu tot haos? și mai presus de asta,dacă eu eram înainte cea mai mare rotiță a lumii, nu cumva trăiește în mine cel mai mare haos de pe lume?

Înrebările acestea m-au ținut treaz câteva seri bune, dar verdictul final fusese dat. Cumva, m-am întâmplat în acest gingantic câmp deschis de stele și sunt mic, foarte mic , atât de mic încât singurele superlative al vieții efemere sunt poezia și iubirea.

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta:Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rea           Bună

Introduceţi codul din imagine:Loading...