Editura Hoffman foloseste cookies. Continuarea navigării presupune acordul dumneavoastră conform termenilor și condițiilor.

Drum de foc - Henriette Yvonne Stahl

Drum de foc - Henriette Yvonne Stahl
Henriette Yvonne Stahl
Format: 13 x 20
Număr pagini: 400
ISBN: 978-606-46-0367-8
Anul apariției: 2018
Disponibilitate: În stoc
18,00 Lei Fără TVA: 17,14 Lei
Cant: Adaugă în coş

   Henriette Yvonne Stahl merită redescoperită, adusă în lumina reflectoarelor de azi. Scrierile sale emană parfumul unei epoci fascinante, pe care a surprins-o cu acuratețe, dar, mai mult decât atât, sondează spiritul uman cu un curaj nebănuit,  aproape non-conformist. Era o apariție, cu siguranță, și a reușit să străbată vremuri tulburi, impunându-se și menținându-se într-un spațiu în care îndrăzneala nu era privită cu ochi buni.

  

   Uimit de puterea din el, Vlad se opri o clipă, deschise ochii mari, privi în jurul lui. Aceeaşi solemnă vastitate a cerului, a mării, a pământului şi, mai încolo, aceeaşi lumina care îl aştepta. Acolo mergea, acolo trebuia să ajungă, la acea lumină geamănă inimii lui, care îi lumina calea.
   Era cuprins în acea putere uriaşă a naturii, în vastitatea mării, a cerului, în vuietul valurilor mării ce se spărgeau ritmic.
   „Am să ţin minte clipa asta toată viaţa. Nu o voi uita niciodată. Oh! de nu aş pierde-o. Merită să-ţi dai viaţa pentru o asemenea clipă… o clipă perfectă… perfectă… perfectă…”

Henriette Yvonne Stahl

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta:Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rea           Bună

Introduceţi codul din imagine:Loading...