Editura Hoffman foloseste cookies. Continuarea navigării presupune acordul dumneavoastră conform termenilor și condițiilor.

Destin, Vol 1 - Misterele literei V

Destin, Vol 1 - Misterele literei V - Ion Saimac
Ion Saimac
Format: 13 x 20
Număr pagini: 266
ISBN: 978-606-46-0660-0
Anul apariției: 2019
Disponibilitate: În stoc
18,00 Lei Fără TVA: 17,14 Lei
Cant: Adaugă în coş

„Misterele literei V” constituie o radiografie fină a abuzurilor săvârşite de comuniştii si securiştii aflaţi in funcţii importante, împotriva cărora eroul principal, „nea Sami”, inginerul, luptă cu toate mijloacele caracteristice unui detectiv de elită.

El reuşeşte, cu eforturi supraomeneşti, să facă faţă atât problemelor de serviciu, cât şi celor familiale.

Deşi fata îi este răpită de nişte răufăcători şi transportată în secret, undeva, pe litoralul Mării Negre, iar soţia este internată în spital cu grave probleme psihice, nea Sami nu ezită să-şi salveze colegii de la un accident de muncă, punându-şi în pericol propria-i viaţă.

Ameninţat în permanenţă de securişti („Noi nu glumim!”) şi de ridicolii conducători de partid, aflaţi la cârma judeţului la acea dată, inginerul dovedeşte o tenacitate şi o inteligenţă ieşite din comun, reuşind să lupte împotriva sistemului şi să se apropie de urma fetei,deși reacțiile adversarilor sunt violente.

Într-un moment de tensiune maximă, el este angrenat într-un accident de circulaţie, oferindu-i cititorului un final plin de suspans şi invitându-l la lecturarea următoarelor două volume.

Cartea este construită în stilul clasic al romanelor poliţiste, având un ritm alert, cu răsturnări spectaculoase de situaţie, fără înflorituri metaforice, cu dialoguri verosimile şi fluente, cu personaje bine conturate, care se definesc mai mult prin acţiune şi limbaj, decât prin descrieri efectuate de autor.

Nicolae ZĂRNESCU

 

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta:Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rea           Bună

Introduceţi codul din imagine:Loading...