Editura Hoffman foloseste cookies. Continuarea navigării presupune acordul dumneavoastră conform termenilor și condițiilor.

Scaunul singuratatii - Fanus Neagu

Scaunul singuratatii - Fanus Neagu

Coperta

Iurie Cojocaru

„Cărțile deschise ale artistului Iurie Cojocaru ne îmbie la spargerea barierelor mentale, la depășirea zonei noastre de confort, la un exercițiu de imaginație...implicit la creștere. Creșterea presupune transformare, iar rodul ei este extinderea sufletului.”

Web: Cadouri

Fanus Neagu
Format: 13 x 20
Număr pagini: 384
ISBN: 978-606-46-0244-2
Anul apariției: 2018
Disponibilitate: În stoc
18,00 Lei Fără TVA: 17,14 Lei
Cant: Adaugă în coş

     Obişnuinţa aia tenace de-a îndura plecat nedreptatea îngrozitoare e cel mai teribil semn de căinţă şi respect în faţa autorităţilor. Cu timpul ajungi să te scuturi şi să te lepezi de ea, libertatea e un nisip aspru care curăţă cocleala, şi­ atunci ţi-e silă şi ţi-e ruşine c-ai stat cu harponul înfipt în spinare, dar la început, când intri în casă şi eşti tot un captiv, harponul ăla are inimă şi gheare şi­l simţi ca pe un frate geamăn care nu s-a dezvoltat firesc ca să se nască odată cu tine şi a rămas ca un monstru pipernicit în plămânii tăi. Te va ucide şi, totuşi, aflând cine te va ucide, îl vei iubi, înduioşat că i-ai stins viaţa mai înainte ca el să fi scos primul sunet al bocetului cu care toţi păşim în văgăunele vieţii. Libertatea nu se manifestă la fel de intens ca oprimarea. Prima săptămână de libertate e o vadră de năuceală. Îi risipeşti toate şapte zile ca un om care s-­ar fi născut la vârsta de 30, de 40 sau de 50 de ani.

    Fănuș Neagu - Scaunul singurătății

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta:Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rea           Bună

Introduceţi codul din imagine:Loading...