Editura Hoffman foloseste cookies. Continuarea navigării presupune acordul dumneavoastră conform termenilor și condițiilor.

Am curaj

Am curaj - Nicoleta Fotau

Această carte este comercializată de autor

Pentru livrări, reduceri suplimentare, cost transport, informații despre carte, vă rugăm să o contactați pe doamna Nicoleta Fotău la adresa de email: povestipentrucopiiisteti@gmail.com sau la telefon: 0721.620.910

Nicoleta Fotau
Format: 17 x 25
Număr pagini: 90
ISBN: 978-606-46-0443-9
Anul apariției: 2019
Disponibilitate: În stoc
39,90 Lei Fără TVA: 38,00 Lei
Cant: Adaugă în coş

Copiii noştri au nevoie de poveşti de impact, captivante, care să influenţeze frumos caracterul, să contribuie la dezvoltarea lor personală. AM CURAJ! vine în ajutorul copiilor peste 6 ani şi îşi pune amprenta asupra atitudinii lor.

Este o carte despre învingerea temerilor. Titi, eroul nostru, se teme de întuneric şi fantome. El trece printr-o mulţime de stări, de la emoţie simplă până la groaza specifică vârstei. Cartea vine cu un strop de magie, o urmă de umor şi, desigur, morală, aşa cum v-am obişnuit.

AM CURAJ! conţine pe alocuri mici poveşti incluse în povestea mare, toate împreună asigurând un cumul de învăţăminte, de care fiecare copil are nevoie. Uneori până şi noi, adulţii, dăm mai multă amploare unei simple frici, aşa că până la urmă poate este o poveste şi pentru noi.

Vom afla de asemenea din carte şi multe alte informaţii utile, explicate pe înţelesul tuturor.

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta:Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rea           Bună

Introduceţi codul din imagine:Loading...