Editura Hoffman foloseste cookies. Continuarea navigării presupune acordul dumneavoastră conform termenilor și condițiilor.

61. Pescuitorul de bureti

New 61. Pescuitorul de bureti
Panait Istrati
Format: 13 x 20
ISBN: 978-606-46-0992-2
Anul apariției: 2020
Disponibilitate: În stoc
18,00 Lei Fără TVA: 17,14 Lei
Cant: Adaugă în coş

 Volumul Pescuitorul de bureți stârnește în presa franceză o avalanșe de comentarii, care salută, cu entuziasm și calde aprecieri, revenirea lui Adrian Zografi, după doi ani de tăcere. (Ultima povestire publicată: Ciulinii Bărăganului, apăruse în 1928.)
  „Volumul Pescuitorul de bureți nu-i un roman – se spune într-o revistă pariziană din epocă – sunt povestirile lui Adrian Zografi care se continuă în paginile autobiografice Pescuitorul de bureți, Bakâr, Nemurire, Sotir, Între un prieten și o tutungerie. Ne reîntâlnim cu figuri cunoscute: Mihail, Bakâr, Haralambe și nu-i nevoie să-i fi văzut aievea, pentru ca imaginea lor să fie trainică. Excepționalul talent al lui Istrati are puterea de a-și însufleți personajele, întrupându-le întregi în laboratorul amintirilor.

   Panait Istrati a făcut să răsune în secolul nostru un glas, al cărui timbru nu era cunoscut. Cărțile sale au un accent unic. Iar ultima sa carte este poate perfecțiunea între toate celelalte.

Alexandru Talex

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta:Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rea           Bună

Introduceţi codul din imagine:Loading...